Latex spuitwerk

Latex spuitwerk kan worden toegepast op bijvoorbeeld sausklaar stucwerk (in nieuwe en bestaande situaties) zodat er een strak resultaat ontstaat zonder zichtbare banen van het rollen. Het belangrijkste van latex spuitwerk is dat de ondergrond egaal moet zijn zonder krassen, deuken en andere oneffenheden.

Latex spuitwerk brengen wij aan in 2 lagen, een grond laag en een afwerklaag zodat deze altijd dekkend is op de ondergrond. Latex spuitwerk is schrobvast en gaat sneller dan rollen waardoor het minder arbeidsintensief is, vaak is u woning of bedrijfspand al in 1 dag voorzien van nieuwe latex.

Heeft u last van nicotine vervuiling, vocht of schimmel dan kunnen wij u altijd een advies op maat geven zodat u geen risico’s meer heeft dat de vervuiling gaat doorschijnen en weer zichtbaar is.

RAL kleur systeem

Het RAL kleurensysteem bestaat al sinds 1927  en is een coderingssysteem om verfkleuren en overige coatings te definiëren. Voor het afwerken van stucwerk en overig binnenschilderwerken werkt stukadoorsbedrijf de Koning met de verschillende RAL kleuren. Dit kleursysteem geeft met duidelijke codering aan welke verf en moet worden besteld zodat altijd de juiste kleur wordt gebruikt om uw woning verder af te werken.

Naast het RAL kleuren systeem zijn er verschillende aanbieders van verf, bekende merken voor de afwerking van u woning zijn o.a Caparol, Flexa, Sikkens, Histor en Brander.

De eigenschappen zoals kleur van de verschillende aanbieders is bijna overal hetzelfde, alle kleuren zijn leverbaar in een mat of hoogglans afwerking. De verf die wij gebruiken is op waterdragend basis, latex spuitwerk is altijd een schrobvaste klasse 1 verf.

Tarieven voor binnen en buiten schilderwerk zijn altijd op aanvraag omdat iedere situatie weer anders is, wij werken rechtstreeks voor particulieren, aannemers, woningbouw verenigingen,  verenigingen van eigenaren en diverse overheidsinstellingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak op locatie : www.dekoningstuc.nl/contact

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?