Welkom bij Stukadoorsbedrijf bedrijf de Koning B.V.

Stukadoorsbedrijf de Koning B.V. is een jong en dynamisch familiebedrijf wat al meer dan 80 jaar bestaat in de regio West-Friesland. Ons afbouwbedrijf is gevestigd op industrieterrein Hoorn 80 waar wij  beschikken over een kantoorruimte met showroom en ruime opslag.

Onze gediplomeerde stukadoors zijn gespecialiseerd in alle soorten stucwerk voor binnen en buiten, door onze jarenlange ervaring en kennis maken wij ook exclusief stucwerk voor kerken, overheidsgebouwen, kantoorpanden en hebben wij met regelmaat projecten in historische gebouwen.

Naast het stucwerk voor binnen en buiten zijn wij ook specialist op het gebied van akoestische plafonds, gevelisolatie en schilderwerk en onderhoud voor de particuliere sector en de zakelijke sector.

Heeft u vragen over onze uitgebreide dienstverlening?
Bel ons gerust, wij maken graag tijd voor u vrij.

Welke werkzaamheden bieden wij aan

Bent u architect , aannemer, projectontwikkelaar, eigenaar of bewoner en bent u op zoek naar een professionele uitstraling van uw woonhuis, villa, bedrijfspand of ander bezit?

Door onze jarenlange ervaring bieden wij duurzame oplossing aan als het gaat om stucwerk, gevelisolatie, akoestiek oplossingen en schilderwerk & gevelonderhoud.

Wij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden van onze diensten en producten en kunnen voor u project een advies op maat aanbieden. Ons kantoorpand op Hoorn 80 is ingericht als showroom, komt u gerust eens vrijblijvend bij ons kijken.

Kijk ook eens bij onze referenties op deze website voor de projecten die wij hebben gemaakt.