Stukadoor spoedservice

Al bijna 25 jaar heeft Stukadoorsbedrijf de Koning B.V uit Hoorn voor de regio West-Friesland en daarbuiten een spoedservice beschikbaar op het gebied van binnen en buiten stucwerk en binnen en buiten saus en schilderwerk. Wij hebben altijd gediplomeerde vakmensen beschikbaar bij u in de regio die op zeer korte termijn aan het werk kunnen bij u thuis of op de zaak zodat u lopende project niet in gevaar komt en binnen de gestelde termijn wordt afgemaakt. Vaak kunnen wij binnen 1 dag bij u starten.

De Stukadoor komt niet opdagen en dat is vervelend voor de vordering van uw project, het kan natuurlijk ook zijn dat u niet tevreden bent over het resultaat van uw huidige stukadoor of schilder. Samen met u maken we een strakke planning zodat u door kunt met de overige stappen in u verbouwing.

Naast onze spoedservice voor stucwerk hebben wij ook voor het binnenschilderwerk altijd gediplomeerde vakmensen beschikbaar bij u in de regio.  Wij hebben een vast team van schilders die altijd op zeer korte termijn kunnen starten. De schilder komt niet opdagen of u bent niet tevreden over het gewenste resultaat heel vervelend want u project ligt stil.

Indien u vragen heeft over de spoedservice van Stukadoorsbedrijf de Koning B.V. dan kunt ons altijd direct bellen om samen te bespreken of wij u kunnen helpen om het project af te maken. Onze vakmensen werken ook in het weekend door zodat u niet in de problemen komt.

Onze contactpagina 

Ons werkgebied is West-Friesland, Flevoland en de Randstad, maar ook buiten deze genoemde regio’s zijn wij werkzaam.

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?