luxe afwerking

Binnen schilderwerk

Naast stukadoorswerkzaamheden voeren wij ook binnen sauswerk, schilderwerk en buiten schilderwerk uit op projectbasis.

Onze vakschilders kunnen maatwerk leveren in iedere situatie en de gewenste RAL kleur.
Wij voeren schilderwerk uit in bewoonde situaties maar ook nieuwbouw en bedrijfspanden behoren tot onze opdrachten.

Wij zijn niet gebonden aan bepaalde merken verf, geven vooraf altijd een passend advies en zijn onafhankelijk verwerker.

In overleg met de klant kan iedere gewenste Ral kleur worden toegepast. Het Ral kleurensysteem bestaat al sinds 1927  en is een coderingssysteem om verfkleuren en overige coatings te definiëren. Voor het afwerken van stucwerk en overige binnen en buitenschilderwerk werken wij met de verschillende Ral kleuren. Dit kleursysteem geeft met duidelijke codering aan welke verf en moet worden besteld zodat altijd de juiste kleur wordt gebruikt om uw woning verder af te werken.

Naast het Ral kleuren systeem zijn er verschillende aanbieders van latex en verf. Bekende merken voor de afwerking van u woning zijn o.a. Caparol, Flexa, Sikkens, Farrow & Ball, Wijzonol, Histor, Prinsen en Alsecco.

De eigenschappen zoals kleur en glansgraad van de verschillende aanbieders verschilt en zijn in alle kleuren leverbaar met een mat of hoogglans afwerking. De verf die wij gebruiken is op waterdragende basis, een 2 laags verfsysteem of latex spuitwerk is altijd een schrobvaste klasse 1 verf.

Tarieven voor binnen en buiten schilderwerk zijn altijd op aanvraag omdat iedere situatie weer anders is, wij werken rechtstreeks voor particulieren, aannemers, woningbouw verenigingen,  verenigingen van eigenaren en diverse overheidsinstellingen.

Indien u vragen heeft over uw saus of schilderwerk, of advies wenst dan kunnen wij geheel vrijblijvend bij u langskomen op locatie om samen het project door te nemen. Onze contactgegevens vind u hier

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?