Gevelisolatie

Energie besparen met gevelisolatie

Stukadoorsbedrijf de Koning B.V is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van duurzame gevelisolatie. (ISPO gevels) Diverse projecten voor zowel particulieren, aannemers en projectontwikkelaars hebben wij naar volle tevredenheid afgerond.

Door onze jarenlange ervaring in de gevelisolatie zijn wij daarom bekend met vrijwel alle gevelisolatie systemen op de markt en kunnen wij u vragen altijd beantwoorden. Wij zijn niet merk gebonden waardoor wij u kunnen voorzien van een eerlijk en onafhankelijk advies voor iedere toepassing in de gevelisolatie. Gevelisolatie wordt op dit moment toegepast in nieuwbouw en de renovatie, wij werken veel samen met aannemers, projectontwikkelaars en rechtstreeks met particulieren.

De isolatiedikte is in principe onbegrensd waardoor zeer hoge isolatie-waarden haalbaar zijn. Dit in tegenstelling tot veel andere isolatiemethodes. Bouwfysische en bouwtechnische problemen kunnen worden opgelost. Koudebruggen kunnen veelal eenvoudig worden voorkomen.

Gevelisolatie zorgt naast de isolatiewaarde ook voor verfraaiing van de gevel, de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier verschillende woonwijken voorzien van nieuwe gevelisolatie en hebben wij deze afgewerkt met verschillende kleurrijke afwerkingen zoals steenstrippen en sierpleisters.

Subsidie en voorwaarden

Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) waar u lid van bent kan een subsidie aanvragen voor het aanbrengen van isolatie.

Meer informatie over de subsidie kunt u hier vinden :

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/duurzaam-bouwen-en-verbouwen/vraag-en-antwoord/subsidie-isolatie-huis

Algemene voorwaarden voor eigenaar én bewoner betreffende de subsidie aanvraag:

U laat minstens 2 energiebesparende isolatiemaatregelen uitvoeren.

U bent in het bezit van een geldig burgerservicenummer (BSN).

De woning is uw eigendom én hoofdverblijf, of wordt uw hoofdverblijf na de renovatie.

Voor de betreffende woning is nog niet eerder een SEEH-subsidie verstrekt.

U vraagt de subsidie aan nadat de maatregelen uitgevoerd en betaald zijn.

De maatregelen zijn uitgevoerd vanaf de openstelling van de regeling op 15 augustus 2019. Voor maatregelen die al eerder zijn uitgevoerd, kunt u geen subsidie krijgen.

U laat de maatregelen uitvoeren binnen de bestaande thermische schil. Dit betekent dat u voor aan- of nieuwbouw aan uw woning geen subsidie krijgt. U moet hiervoor voldoen aan het Bouwbesluit 2012.

U laat alle maatregelen uitvoeren door één of meer deskundige bedrijven met een KVK-inschrijving in de sectie bouwnijverheid (bouwbedrijf).

Het is niet toegestaan dat de eigenaar én bewoner zelf de maatregelen uitvoert.

Voor de referenties omtrent gevelisolatie kunt u kijken bij recenties op deze website.

Stukadoorsbedrijf De Koning B.V. werkt volgens de beoordelingsrichtlijnen van de BRL9600 van de KOMO Afbouw. Deze Nationale Beoordelingsrichtlijn is goedgekeurd door het College van
Deskundigen voor Afbouwwerkzaamheden van Kiwa en IKOB-BKB. In dit college zijn de belanghebbende partijen uit de afbouwsector vertegenwoordigd.

Deze Nationale Beoordelingsrichtlijn zal door Kiwa en IKOB-BKB worden gehanteerd in samenhang met het Reglement voor Procescertificatie voor Afbouwwerkzaamheden. In dit reglement is de door Kiwa en IKOB-BKB gehanteerde werkwijze vastgelegd bij de uitvoering van het onderzoek ter verkrijging van het procescertificaat, alsmede de externe controle ten behoeve van de instandhouding van het procescertificaat. Over de aan te houden controlefrequentie adviseert het bovengenoemde College van Deskundigen. De frequentie is afhankelijk van de aan deze Beoordelingsrichtlijn gekoppelde Uitvoeringsrichtlijnen.