Gevelisolatie repareren

Bij schade aan uw gevelisolatiesysteem bij voorbeeld de sierpleister, schuurpleister het verfsysteem of steenstrippen kunt u Stukadoorsbedrijf de Koning bellen voor een vrijblijvend advies en een passend prijsopgave. Wij zijn de specialist in het herstellen van gevelisolatie schades en specialist op het gebied van steenstrippen verwerken. Dit doen wij voor onder andere particulieren, aannemers overheidsinstanties en verzekeringsinstanties die hun schade bij ons aanmelden. Tevens zijn wij KOMO gecertificeerd en onafhankelijk verwerker van de verschillende gevelisolatiesystemen die in de Nederland worden aangeboden.

De opbouw van een gevelisolatiesysteem (ISPO) is bij ons bekend en bestaat uit het aanbrengen van polystyreen isolatieplaten, vervolgens wordt er een mortel weefsel laag met gaas op aangebracht zodat u gevel wind en water dicht is. Deze opbouw wordt conform onze certificering opnieuw beoordeeld zodat u zeker weet dat er na de reparatie geen nieuwe schades ontstaan, desgewenst kunnen we ook een onafhankelijk inspectierapport aandragen zodat u op papier heeft hoe de schade is ontstaan en daarbij meteen een passende oplossing.

Indien u schade heeft kunt u ons het beste voorzien van een e-mail of whats app bericht met bijbehorende foto’s van de schade en de toedracht zodat we snel kunnen schakelen en de weersomstandigheden geen verdere invloed hebben op uw gevelisolatiesysteem. Wij zijn goed bereikbaar en altijd op korte termijn beschikbaar voor een afspraak.

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?