RAL kleur systeem

Het RAL kleurensysteem bestaat al sinds 1927 en is een coderingssysteem om verfkleuren en overige coatings te definiëren. Voor het afwerken van stucwerk en overig binnenschilderwerken werkt de Koning met de verschillende RAL kleuren. Dit kleursysteem geeft met duidelijke codering aan welke verf er moet worden besteld zodat altijd de juiste kleur wordt gebruikt om uw woning verder af te werken.

Naast het RAL kleuren systeem zijn er verschillende aanbieders van verf, bekende merken voor de afwerking van u woning zijn o.a Caparol, Flexa, Sikkens, Histor en Brander.

De eigenschappen zoals kleur van de verschillende aanbieders is bijna overal hetzelfde, alle kleuren zijn leverbaar in een mat of hoogglans afwerking. De verf die wij gebruiken is op waterdragend basis, latex spuitwerk is altijd een schrobvaste klasse 1 verf.

Tarieven voor binnen en buiten schilderwerk zijn altijd op aanvraag omdat iedere situatie weer anders is, wij werken rechtstreeks voor particulieren, aannemers, woningbouw verenigingen,  verenigingen van eigenaren en diverse overheidsinstellingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op : www.dekoningstuc.nl/contact voor een afspraak op locatie, zodat wij u kunnen voorzien van een goed advies.

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?