Stucwerk

Stucwerk binnen

Indien u opzoek bent naar een professionele partner op het gebied van binnen stucwerk dan gaan wij graag met u in gesprek. Voor iedere gewenste afwerking hebben wij een passende oplossing en gaan wij de uitdaging graag aan. Met meer dan 80 jaar ervaring hebben wij de kennis in huis om van uw project een succes te maken.

Voor binnen stucwerk hebben wij verschillende afwerkingsmogelijkheden :

Sausklaar stucen

Sausklaar stucwerk (klaar om af te werken met bijvoorbeeld latex) is een van de meest gekozen afwerkingsvormen die wij toepassen in woningen en bedrijfspanden. Met dit gladde pleisterwerk maken onze gediplomeerde stukadoors de ondergrond mooi vlak en zetten wij deze voor u klaar zodat er meteen kan worden afgewerkt met bijvoorbeeld latex spuitwerk. Deze afwerking is arbeidsintensief maar geeft wel een zeer strak resultaat.

Behangklaar stucen

Behangklaar stucwerk is een afwerkingsvorm waar onze stukadoors de ondergrond egaal klaarmaken om behang op aan te brengen. Dit betekend dat het afwerkingsniveau niet glad is en soms grof kan aanvoelen. Hierdoor is het minder arbeidsintensief dan glad pleisterwerk.

Sierpleister

Bij het aanbrengen van sierpleister kunt u als klant kiezen uit verschillende structuren, van belang is dat u de juiste structuur (korrelgrote) kiest omdat een fijne korrel er anders uitziet dan een middelgrote of grove korrel. Sierpleister zorgt voor een decoratieve look met een luxe uitstraling, voordeel van sierpleister is dat het kras en stootvast is. Een andere naam voor sierpleister kan ook Granol, Rustiekputz of Spachtelputz zijn.

Spackspuitwerk

Het aanbrengen van spackspuitwerk wordt zoals de naam al aangeeft machinaal aangebracht met een spuit. Het machinaal aanbrengen gaat sneller en is eenvoudig aan te brengen. De verwerking van spackspuitwerk is in twee lagen, de eerste laag is het gladstrijken van de wand (gaatjes) of het plafond (naden) om vervolgens te gaan afwerken met een structuurlaag. Hierin kunt u kiezen uit een fijne, middelgrote of grove korrel. Spackspuiten is een snelle en dus minder arbeidsintensieve afwerking die ook stootvast is.

Naast bovengenoemde afwerkingen bieden wij ook afwerkingen aan op maat voor bijvoorbeeld badkamers die met een cementgebonden pleister moeten worden afgewerkt of (sier) op maat gemaakt lijstwerk. Heeft u speciale wensen dan bespreken wij die graag met u, op onze referentie pagina’s kunt u zien wat er recent is gemaakt door onze vakmensen.

Stukadoorsbedrijf de Koning B.V. heeft een eigen showroom is gevestigd op industrie terrein Hoorn 80, gevestigd in Hoorn (West-Friesland). Naast West-Friesland zijn wij ook actief in Flevoland en de Randstad die goed te bereiken zijn vanuit Hoorn.