Schilderwerk buiten

Voor al uw buitenschilderwerk hebben wij de juiste kennis en advies in huis en zijn wij gespecialiseerd in met name gestucte gevels. Hierbij kunt u denken aan schilderwerk voor sierpleisters, schuurpleisters en standaard buiten stucwerk in de door u gewenste RAL kleur.

Het RAL kleurensysteem bestaat al sinds 1927  en is een coderingssysteem om verfkleuren en overige coatings te definiëren. Voor het afwerken van stucwerk en overig binnenschilderwerken werkt stukadoorsbedrijf de Koning met de verschillende RAL kleuren. Dit kleursysteem geeft met duidelijke codering aan welke verf en moet worden besteld zodat altijd de juiste kleur wordt gebruikt om uw woning verder af te werken.

Naast het RAL kleuren systeem zijn er verschillende aanbieders van verf, bekende merken voor de afwerking van u woning zijn o.a Caparol, Flexa, Sikkens, Histor en Brander.

De eigenschappen zoals kleur van de verschillende aanbieders is bijna overal hetzelfde, alle kleuren zijn leverbaar in een mat of hoogglans afwerking. De verf die wij gebruiken is op waterdragend basis, latex spuitwerk is altijd een schrobvaste klasse 1 verf.

Tarieven voor binnen en buiten schilderwerk zijn altijd op aanvraag omdat iedere situatie weer anders is, wij werken rechtstreeks voor particulieren, aannemers, woningbouw verenigingen,  verenigingen van eigenaren en diverse overheidsinstellingen.

Naast het buitenschilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in renovaties, gevelproblemen en reparaties. Dit kan werking in de ondergrond zijn, roestige muurankers of het verfsysteem wat niet juist is aangebracht. Naast het schilderwerk kunt u ons ook bellen voor het afhakken, stralen en het opnieuw aanbrengen van buitenstucwerk met iedere gewenste afwerking.

Steigerwerk voor buitenschilderwerk of reparaties maken wij voor u in orde.

Onze contact pagina : www.dekoningstuc.nl/contact

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?