Anna Paulowna

Gevelisolatie met sierpleister

De opbouw van het buiten gevelisolatiesysteem (ispo gevel, BGI) bestaat uit het aanbrengen van polystyreen isolatieplaten, vervolgens wordt er een mortel weefsellaag op aangebracht zodat u gevel wind en water dicht is. Na droging kunt u kiezen voor verschillende vormen van afwerking, hierbij kunt u denken aan een afwerking met sierpleister en/of minerale of keramische steenstrippen.

Een gevelisolatiesysteem met een sierpleister afwerking biedt eindeloze designmogelijkheden voor de klant. Die veelzijdigheid van sierpleister is de verwerking, en flexibel toepasbaar.

Sierpleister is gemaakt van de hoogwaardige kwaliteit grondstoffen en vormen de basis voor een fraaie en duurzame gevel. Praktisch is het ook, de kleur van de sierpleister kan op kleur worden aangemaakt.

Onderhoud bij sierpleister is eenvoudig uit te voeren, de kleur van u gevel blijft bewaard in ons systeem en kan ten alle tijden worden na geleverd.

Subsidie en voorwaarden

Als particulier kunt u vanaf Januari 2022 subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) waar u lid van bent kan een subsidie aanvragen voor het aanbrengen van isolatie.

Meer informatie over de subsidie kunt u hier vinden :

https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren/isolatiemaatregelen

Algemene voorwaarden voor eigenaar én bewoner betreffende de subsidie aanvraag:

U laat minstens 2 energiebesparende isolatiemaatregelen uitvoeren.

U bent in het bezit van een geldig burgerservicenummer (BSN).

De woning is uw eigendom én hoofdverblijf, of wordt uw hoofdverblijf na de renovatie.

Voor de betreffende woning is nog niet eerder een SEEH-subsidie verstrekt.

U vraagt de subsidie aan nadat de maatregelen uitgevoerd en betaald zijn.

De maatregelen zijn uitgevoerd vanaf de openstelling van de regeling op 15 augustus 2019. Voor maatregelen die al eerder zijn uitgevoerd, kunt u geen subsidie krijgen.

U laat de maatregelen uitvoeren binnen de bestaande thermische schil. Dit betekent dat u voor aan- of nieuwbouw aan uw woning geen subsidie krijgt. U moet hiervoor voldoen aan het Bouwbesluit 2012.

U laat alle maatregelen uitvoeren door één of meer deskundige bedrijven met een KVK-inschrijving in de sectie bouwnijverheid (bouw en/of aannemersbedrijf).

Het is niet toegestaan dat de eigenaar én bewoner zelf de maatregelen uitvoert.

Voor 2023 zijn inmiddels de nieuwe subsidieregels vanuit de rijksoverheid bekend de informatie voor de subsidie kunt u hier vinden.

Indien u voornemens bent om een gevelisolatiesysteem aan te brengen dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?