Schilderwerk

Stukadoorsbedrijf de Koning B.V. is naast stukadoorswerkzaamheden ook specialist op het gebied van binnen schilderwerk en buiten schilderwerk.

Onze gediplomeerde schilders die bij u in de regio wonen kunnen maatwerk leveren in iedere situatie en de gewenste RAL kleur, uiteraard in overleg met u.

Wij voeren schilderwerk uit in bewoonde situaties maar ook nieuwbouw en bedrijfspanden behoren tot onze opdrachten.

de Koning is niet gebonden aan bepaalde merken verf, in overleg met u kan iedere gewenste Ral kleur worden toegepast. Het RAL kleurensysteem bestaat al sinds 1927  en is een coderingssysteem om verfkleuren en overige coatings te definiëren. Voor het afwerken van stucwerk en overige binnen en buitenschilderwerken werkt de Koning met de verschillende RAL kleuren. Dit kleursysteem geeft met duidelijke codering aan welke verf en moet worden besteld zodat altijd de juiste kleur wordt gebruikt om uw woning verder af te werken.

Naast het RAL kleuren systeem zijn er verschillende aanbieders van verf, bekende merken voor de afwerking van u woning zijn o.a CaparolFlexaSikkensWijzonolHistorPrinsen en Brander.

De eigenschappen zoals kleur van de verschillende aanbieders is bijna overal hetzelfde, alle kleuren zijn leverbaar in een mat of hoogglans afwerking. De verf die wij gebruiken is op waterdragende basis, latex spuitwerk is altijd een schrobvaste klasse 1 verf.

Tarieven voor binnen en buiten schilderwerk zijn altijd op aanvraag omdat iedere situatie weer anders is, wij werken rechtstreeks voor particulieren, aannemers, woningbouw verenigingen,  verenigingen van eigenaren en diverse overheidsinstellingen.

Indien u vragen heeft over uw schilderwerk, of advies wenst dan kunnen wij geheel vrijblijvend bij u langskomen op locatie om samen het project door te nemen.

Onze contactpagina : www.dekoningstuc.nl/contact