Stucwerk binnen

Opzoek naar een professionele partner op het gebied van binnen stucwerk? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Voor iedere gewenste afwerking hebben wij een passende oplossing en gaan wij de uitdaging graag aan. Een afspraak maken met ons kan vaak al op dezelfde dag, na akkoord op onze uitgebreide offerte kunnen wij vaak binnen 2 weken het werk aanvangen.

Met meer dan 85 jaar ervaring als afbouwbedrijf hebben wij de kennis in huis om van uw project een succes te maken. Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar en werken indien nodig ook in het weekend door.

Wij zijn flexibel en werken met een grote groep van 30 stukadoors zodat wij uw project vakkundig en snel kunnen afmaken zodat u minder overlast heeft van de binnen werkzaamheden en dus sneller klaar bent met uw project.

Voor het binnen stucwerk hebben wij verschillende afwerkingsmogelijkheden:

Sausklaar stucen ( Klasse 1 klaar om de sausen)

Sausklaar stucwerk klaar om af te werken met bijvoorbeeld een muurverf (latex klasse 1 verfsysteem) is een van de meest gekozen afwerkingsvormen die wij dagelijks toepassen in woningen en bedrijfspanden. Met dit gladde pleisterwerk maken onze gediplomeerde stukadoors de ondergrond mooi vlak en zetten wij deze voor u klaar zodat er meteen kan worden afgewerkt met bijvoorbeeld een 2 laags verfsysteem of latex spuitwerk. Deze afwerking is arbeidsintensief maar geeft wel een zeer strak resultaat en is mogelijk in iedere beschikbare RAL kleur maar ook afwijkende kleurnummers zijn mogelijk.
Gaat u zelf niet sausen dan kunnen onze vakschilders dit oppakken zodat u geheel ontzorgt bent en de discussie tussen stukadoor en schilder voorkomt. Daarnaast zorgen wij dan voor een correcte planning en vlotte afwerking door een vakschilder.

Behangklaar stucen (klasse 2 klaar om te behangen)

Behangklaar stucwerk is een afwerkingsvorm waar onze stukadoors de ondergrond egaal klaarmaken om behang of glasvlies op aan te brengen. Dit betekend dat het afwerkingsniveau niet glad is en soms grof kan aanvoelen. Hierdoor is het minder arbeidsintensief dan glad pleisterwerk maar kunt u de wanden door middel van glasvliesbehang wel strak afwerken en bijvoorbeeld een 2 laags verfsysteem toepassen.

Glasvlies behang & renovlies behang

Uw muren naadloos en strak afwerken, deze toepassing wordt veelal gebruikt in de nieuwbouw en in kantoorpanden. In de nieuwbouw zal de wand scheuren achter het glasvliesbehang zodat er geen scheurvorming zichtbaar is. Deze vorm van afwerken bestaat dan uit een renovlies en een 2 laags verfsysteem.

Behangwerkzaamheden

Wij voeren voor woningen en bedrijfspanden behangwerkzaamheden uit, geheel in de door u gekozen stijl brengen wij snel en vakkundig het behang aan zodat u een nette afgewerkte ruimte heeft.

Sierpleister

Bij het aanbrengen van sierpleister kunt u als klant kiezen uit verschillende structuren, van belang is dat u de juiste structuur (korrelgrote) kiest omdat een fijne korrel er anders uitziet dan een middelgrote of grove korrel. Sierpleister zorgt voor een decoratieve look met een luxe uitstraling, voordeel van sierpleister is dat het kras en stootvast is. Een andere naam voor sierpleister kan ook Granol, Rustiekputz, Schuurwerk of Spachtelputz zijn.

Overige afwerkingen

Naast bovengenoemde afwerkingen bieden wij ook afwerkingen aan op maat voor bijvoorbeeld badkamers die met een cementgebonden pleister moeten worden afgewerkt of (sier) op maat gemaakt lijstwerk. Ook verwerken bij Base Beton, betonlook en alle bijbehorende afwerkingen.

Heeft u speciale wensen dan bespreken wij die graag met u, op onze referentie pagina’s kunt u zien wat er recent is gemaakt door onze vakmensen.

Stukadoorsbedrijf de Koning B.V. is onder andere actief met haar stukadoors en schilders in Hoorn – Kersenboogerd – Blokker – Purmerend – Zwaag – Enkhuizen – Amsterdam – Nibbixwoud –  Enkhuizen – Lelystad – Stede Broec – Venhuizen en de gehele randstad onder andere Zaandam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Ons stukadoorsbedrijf heeft een ruime showroom en opslag en is gevestigd op industrie terrein Hoorn 80, gevestigd in Hoorn (West-Friesland). Naast West-Friesland zijn wij ook actief in Flevoland, de Randstad en verder geheel Nederland.

Richtlijnen binnenstucwerk kunt u hier vinden: Link 

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?