Binnenstucwerk Landsmeer

Stucwerk binnen

Opzoek naar een professionele partner op het gebied van binnen stucwerk? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Voor iedere gewenste afwerking hebben wij een passende oplossing en gaan wij de uitdaging graag aan. Met meer dan 85 jaar ervaring hebben wij de kennis in huis om van uw project een succes te maken.

Voor het binnen stucwerk hebben wij verschillende afwerkingsmogelijkheden:

Sausklaar stucen

Sausklaar stucwerk (klaar om af te werken met bijvoorbeeld latex) is een van de meest gekozen afwerkingsvormen die wij dagelijks toepassen in woningen en bedrijfspanden. Met dit gladde pleisterwerk maken onze gediplomeerde stukadoors de ondergrond mooi vlak en zetten wij deze voor u klaar zodat er meteen kan worden afgewerkt met bijvoorbeeld een 2 laags verfsysteem of latex spuitwerk. Deze afwerking is arbeidsintensief maar geeft wel een zeer strak resultaat en is mogelijk in iedere beschikbare RAL kleur maar ook afwijkende kleurnummers zijn mogelijk.

Behangklaar stucen

Behangklaar stucwerk is een afwerkingsvorm waar onze stukadoors de ondergrond egaal klaarmaken om behang of glasvlies op aan te brengen. Dit betekend dat het afwerkingsniveau niet glad is en soms grof kan aanvoelen. Hierdoor is het minder arbeidsintensief dan glad pleisterwerk maar kunt u de wanden door middel van glasvliesbehang wel strak afwerken.

Sierpleister

Bij het aanbrengen van sierpleister kunt u als klant kiezen uit verschillende structuren, van belang is dat u de juiste structuur (korrelgrote) kiest omdat een fijne korrel er anders uitziet dan een middelgrote of grove korrel. Sierpleister zorgt voor een decoratieve look met een luxe uitstraling, voordeel van sierpleister is dat het kras en stootvast is. Een andere naam voor sierpleister kan ook Granol, Rustiekputz of Spachtelputz zijn.

Overige afwerkingen

Naast bovengenoemde afwerkingen bieden wij ook afwerkingen aan op maat voor bijvoorbeeld badkamers die met een cementgebonden pleister moeten worden afgewerkt of (sier) op maat gemaakt lijstwerk. Heeft u speciale wensen dan bespreken wij die graag met u, op onze referentie pagina’s kunt u zien wat er recent is gemaakt door onze vakmensen.

Stukadoorsbedrijf de Koning B.V. is onder andere actief met haar stukadoors en schilders in Hoorn – Amsterdam – Blokker – Zwaag – Nibbixwoud –  Enkhuizen – Stedebroec – Venhuizen en daarbuiten.

Ons stukadoorsbedrijf heeft een eigen showroom is gevestigd op industrie terrein Hoorn 80, gevestigd in Hoorn (West-Friesland). Naast West-Friesland zijn wij ook actief in Flevoland en de Randstad die goed te bereiken zijn vanuit Hoorn.

Richtlijnen binnenstucwerk kunt u hier vinden: Link 

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?