Spoed

Al bijna 25 jaar heeft Stukadoorsbedrijf de Koning B.V uit Hoorn voor de regio West-Friesland en daarbuiten een spoedservice beschikbaar op het gebied van binnen en buiten stucwerk en binnen en buiten schilderwerk. Wij hebben altijd gediplomeerde vakmensen beschikbaar bij u in de regio die op zeer korte termijn aan het werk kunnen bij u thuis of op de zaak zodat u lopende project niet in gevaar komt en binnen  de gestelde termijn wordt afgemaakt.

De Stukadoor komt niet opdagen en is dat vervelend voor de vordering van uw project, het kan natuurlijk ook zijn dat u niet tevreden bent over het resultaat van uw huidige stucadoor of schilder.

Naast onze spoedservice voor stucwerk hebben wij ook voor het binnenschilderwerk altijd gediplomeerde vakmensen beschikbaar bij u in de regio.  Wij hebben een vast team van latex spuiters die altijd op zeer korte termijn kunnen starten. De schilder komt niet opdagen of u bent niet tevreden over het gewenste resultaat heel vervelend want u project ligt stil.

Indien u vragen heeft over de spoedservice van Stukadoorsbedrijf de Koning B.V. dan kunt ons altijd direct bellen om samen te bespreken of wij u kunnen helpen om het project af te maken.

Ons werkgebied is West-Friesland en Flevoland, maar ook buiten deze genoemde regio’s zijn wij werkzaam.

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?