Strikolith

In 1971 startte Jo van Strien met het op een eenvoudige manier produceren van sierpleisters. Dat deed hij met een omgebouwde bakkersdeegmolen. ’s Nachts draaide de machine, overdag werd er gesmeerd.Hij noemde zijn snelgroeiende bedrijf Strikolith. Van Strien was ambitieus : hij wilde een complete producent en leverancier voor de professionele afbouwwereld zijn. Al vanaf het begin van de onderneming Strikolith werken wij samen met deze gespecialiseerde leverancier. Indien u vragen heeft over de producten van Strikolith kunt u ons altijd even bellen op 0229-214516.

Caparol

Caparol is in Europa marktleider op het gebied van bouwverven en behoort tot de grootste ondernemingen in de branche. Bij deze leverancier kunt u vinden wat u zoekt met een passend advies: hoogwaardige binnenmuurveren, kleurstabiele buitenmuurverven, duurzame lakken, decoratieve wandafwerkingen en pleisters. Maar ook energiebesparende gevelisolatiesystemen, akoestische systemen en vloerafwerkingen voor binnen en buiten. Onze dienstverlening voor de schilder, opdrachtgever en architect – van inspectie, verfadvies, kleuradvies tot objectbegeleiding – maakt het aanbod compleet. Heeft u een advies nodig  voor het spuiten van bijvoorbeeld latex of heeft u een probleem met u buitengevel? Wij hebben altijd samen met de leverancier een oplossing u kunt ons bellen op 0229-296151

Knauf

Stukadoorsbedrijf de Koning is net als Knauf een typisch familiebedrijf dat werkt aan duurzame oplossingen. Samen bijdragen aan innovatieve afbouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Ruim 50 jaar geleden in 1965 kwam het eerste Knauf product op de Nederlandse markt, en nu alweer tientallen jaren één van de marktleiders binnen de afbouwsector. Duurzaamheid zit bij deze leverancier in het bloed. Logisch voor een bedrijf dat haar oorsprong vindt in een natuurproduct: gips.

Sto

Als specialist op het gebied van gevelisolatie systemen voor zowel nieuwbouw als renovatie, streeft Sto Isoned samen met Stukadoorsbedrijf de Koning naar een mooiere en energiezuinige gebouwde omgeving. Tot de portfolio behoren o.a. buitengevelisolatie systemen, sierpleisters, steenstrips, gevelverven en akoestische oplossingen. Samen met Stukadoorsbedrijf de Koning zorgen we voor energiebesparing én mooie woningen!

Alsecco

Met de gevelisolatiesystemen van Alsecco zorgt u voor een hoge isolatiewaarde van een gebouw of woning. Bij het toepassen van een gevelisolatiesysteem bekleedt u de buitenzijde van de gevel met isolatieplaten. Op deze manier is er aan de binnenzijde van het gebouw geen ruimteverlies. Alsecco biedt meerdere opties aan om een thermisch gevelisolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral de stevige impact van zijn omgeving kunnen weerstaan.

Alsecco is al meer dan vijftig jaar toonaangevend als ontwerper, fabrikant en leverancier van gevelisolatiesystemen en gevelafwerkingen. Samen met Stukadoorsbedrijf de Koning en haar eindklant brengen wij duurzaamheid, efficiëntie en design bij elkaar.

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?