Gevelisolatie repareren

Bij schade aan uw gevelisolatie bij voorbeeld de sierpleister, het verfsysteem of steenstrippen kunt u ons bellen voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij zijn specialist in het herstellen van gevelisolatie schades voor onder andere particulieren, aannemers overheidsinstanties en verzekeringsinstanties die hun schade bij ons aanmelden.

De opbouw van een gevelisolatiesysteem is bij ons bekend en bestaat uit het aanbrengen van polystyreen isolatieplaten, vervolgens wordt er een mortel weefsellaag op aangebracht zodat u gevel wind en water dicht is. Deze opbouw wordt conform onze certificering opnieuw beoordeeld zodat u zeker weet dat er na de reparatie geen nieuwe schades ontstaan, desgewenst kunnen we ook een inspectierapport aandragen zodat u op papier heeft hoe de schade is ontstaan en daarbij de passende oplossing.

Indien u schade heeft kunt u ons het beste voorzien van een e-mail of whats app bericht met bijbehorende foto’s van de schade zodat we snel kunnen schakelen en de weersomstandigheden geen verdere invloed hebben op uw gevelisolatiesysteem.