Gevelisolatie met steenstrippen

De opbouw van een gevelisolatiesysteem bestaat uit het aanbrengen van polystyreen isolatieplaten, vervolgens wordt er een mortel weefsellaag op aangebracht zodat u gevel wind en water dicht is. Na droging kunt u kiezen voor verschillende vormen van afwerking, hierbij kunt u denken aan een afwerking met steenstrippen.

Een gevelisolatiesysteem met een steenstrip afwerking biedt eindeloze designmogelijkheden voor de klant. Die veelzijdigheid van steenstrippen is de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook de verwerking, licht van gewicht en flexibel toepasbaar.

Steenstrippen zijn gemaakt van de hoogwaardige kwaliteit grondstoffen en vormen de basis voor een fraaie en duurzame gevel. Praktisch is het ook, de kleur van de bestaande bakstenen zijn te reproduceren in de vorm van steenstrips en custom voor u op kleur gemaakt. Doordat het uiterlijk vrijwel niet te onderscheiden is van conventionele baksteen, kunt u met steenstrippen elke bestaande gevel tot in detail reconstrueren. De steenstrips zijn verkrijgbaar in vrijwel ieder formaat en alle gangbare metselverbanden en kleurstellingen verkrijgbaar.

Reparaties bij steenstrippen zijn eenvoudig uit te voeren, de batch met de kleur van u gevel blijft bewaard en kan ten alle tijden worden nageleverd.