Gevelisolatie met steenstrippen

De opbouw van een gevelisolatiesysteem bestaat uit het aanbrengen van polystyreen isolatieplaten, vervolgens wordt er een mortel weefsellaag op aangebracht zodat u gevel wind en water dicht is. Na droging kunt u kiezen voor verschillende vormen van afwerking, hierbij kunt u denken aan een afwerking met steenstrippen.

Een gevelisolatiesysteem met een steenstrip afwerking biedt eindeloze designmogelijkheden voor de klant. Die veelzijdigheid van steenstrippen is de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook de verwerking, licht van gewicht en flexibel toepasbaar.

Steenstrippen zijn gemaakt van de hoogwaardige kwaliteit grondstoffen en vormen de basis voor een fraaie en duurzame gevel. Praktisch is het ook, de kleur van de bestaande bakstenen zijn te reproduceren in de vorm van steenstrips en custom voor u op kleur gemaakt. Doordat het uiterlijk vrijwel niet te onderscheiden is van conventionele baksteen, kunt u met steenstrippen elke bestaande gevel tot in detail reconstrueren. De steenstrips zijn verkrijgbaar in vrijwel ieder formaat en alle gangbare metselverbanden en kleurstellingen verkrijgbaar.

Reparaties bij steenstrippen zijn eenvoudig uit te voeren, de batch met de kleur van u gevel blijft bewaard en kan ten alle tijden worden nageleverd.

Subsidie en voorwaarden

Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) waar u lid van bent kan een subsidie aanvragen voor het aanbrengen van isolatie.

Meer informatie over de subsidie kunt u hier vinden :

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/duurzaam-bouwen-en-verbouwen/vraag-en-antwoord/subsidie-isolatie-huis

Algemene voorwaarden voor eigenaar én bewoner betreffende de subsidie aanvraag:

U laat minstens 2 energiebesparende isolatiemaatregelen uitvoeren.

U bent in het bezit van een geldig burgerservicenummer (BSN).

De woning is uw eigendom én hoofdverblijf, of wordt uw hoofdverblijf na de renovatie.

Voor de betreffende woning is nog niet eerder een SEEH-subsidie verstrekt.

U vraagt de subsidie aan nadat de maatregelen uitgevoerd en betaald zijn.

De maatregelen zijn uitgevoerd vanaf de openstelling van de regeling op 15 augustus 2019. Voor maatregelen die al eerder zijn uitgevoerd, kunt u geen subsidie krijgen.

U laat de maatregelen uitvoeren binnen de bestaande thermische schil. Dit betekent dat u voor aan- of nieuwbouw aan uw woning geen subsidie krijgt. U moet hiervoor voldoen aan het Bouwbesluit 2012.

U laat alle maatregelen uitvoeren door één of meer deskundige bedrijven met een KVK-inschrijving in de sectie bouwnijverheid (bouwbedrijf).

Het is niet toegestaan dat de eigenaar én bewoner zelf de maatregelen uitvoert.

Indien u voornemens bent om een gevelisolatiesysteem aan te brengen dan komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

WeCreativez WhatsApp Support
Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.
👋 Hi, kan ik u helpen?