Gevelisolatie verwerking en subsidie

Als afbouwbedrijf is Stukadoorsbedrijf de Koning gespecialiseerd in duurzame gevelisolatie. Afgelopen jaar hebben wij met onze medewerkers weer duizenden meters gevelisolatie mogen verwerken in heel Nederland, enkele voorbeelden van onze projecten zijn:

-42 Woningen in Rotterdam gevelisolatie met sierpleister
-16 villa’s in Almere gevelisolatie met sierpleister en steenstrips
-2 luxe woningen in Wognum gevelisolatie met sierpleister en gezaagde stenen
-Het oogcentrum in Heerhugowaard (mooiste gebouw westfriesland) gevelisolatie met sierpleister
-In Rotterdam diverse nieuwbouw projecten en kantoorgebouwen gevelisolatie met steenstrips
-In Amsterdam diverse kantoorgebouwen en villa’s gevelisolatie met sierpleister
-In Enkhuizen en Hoorn veel renovatie gevelisolatie met steenstrippen
-In Hoogkarspel renovatie voor 22 woningen gevelisolatie met steenstrippen

Verder starten we in 2022 weer op met 46 woningen in Rotterdam en diverse andere projecten in de randstad maar ook in de regio Lelystad en Hoorn.

Zoals u het kunt lezen is het een markt die groeiende is, het is echter wel van belang dat gevelisolatie met al haar details correct wordt uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf.

Vandaar dat wij aangesloten zijn bij stichting gevelgarantie  zodat de klant 10 jaar verzekerde garantie heeft en onze werken onafhankelijk gecontroleerd worden.

De komende periode is er ook weer subsidie beschikbaar en kun je dus bij 2 besparende maatregelen subsidie ontvangen van de overheid.

Naast bovenstaande projecten in de gevelisolatie doen we ook nog steeds binnenstucwerk en saus en schilderwerk. Een compleet aanbod van diensten zodat we onze klanten ook in 2022 blijven ontzorgen.