Akoestiek

Heeft u last van nagalm?

In de huidige bouwstijl worden veel harde materialen toegepast.
Veel glas, gladde wanden, plafonds en vloeren waardoor in veel gevallen een hinderlijke nagalm en onplezierig leefklimaat ontstaat. Hierdoor stijgt de vraag naar akoestische oplossingen.
Een goede akoestiek is in grote mate bepalend voor de beleving van een ruimte.

Om deze hinderlijke nagalm te reduceren kunnen wij u verder helpen.
Voor iedere ruimte een passende akoestische oplossing.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u in elke situatie voorzien van het juiste advies.

Geluids absorberend plafond

Akoestische systemen welke wij verwerken:

Caparol Capacoustic

Het Capacoustic is een glad naadloos plafond met een zeer hoge absorbtie waarde. Het Capacoustic systeem heeft een uitstekende brandwerende eigenschap. De akoestische panelen bestaan uit een akoestische pleisterdrager verlijmd op steenwol. De panelen worden direct tegen de ondergrond verlijmd en afgewerkt met 2 afwerklagen voor een glad en strak resultaat.

Sto Silent Top

Silent Top is een naadloos akoestisch plafond met een zeer gladde oppervlaktestructuur. Het systeem bestaat uit geluidsabsorberende glasgranulaatplaten. De platen worden aangebracht op een ondergrond van Metall stud 30/60 waardoor het ongelijkheden in de ondergrond kan overbruggen.De plaatnaden worden verlijmd en schroefgaten worden geplamuurd. De akoestische pleister bestaat uit 2 afwerklagen. De StoSilent Basic als grondlaag en de StoSilent Finish als finish laag voor een zeer glad resultaat.

Klik hier voor meer informatie StoSilent Top akoestisch plafond

Sto Silent Superfein

StoSilent Finish is een naadloos akoestisch plafond met de fijne oppervlakte structuur van spuitwerk. Het systeem bestaat uit geluidsabsorberende glasgranulaatplaten. De platen worden aangebracht op een ondergrond van Metall stud 30/60 waardoor het ongelijkheden in de ondergrond kan overbruggen. De plaatnaden worden verlijmd en schroefgaten worden geplamuurd. Het word afgewerkt met een akoestische spuitpleister welke word aangebracht in 3 lagen voor een optimale akoestiek.

Klik hier voor meer informatie StoSilent Superfein akoestisch plafond

CapaCoustic akoestiek akoestisch plafond